Vzhledem k aktuální situaci není možné platit Vaše objednávky zasílané přes DPD a Zásilkovnu na dobírku. Využijte proto prosím platbu online kartou. Děkujeme.

New bar - tvaroh a podmáslí 33g

 
 

Cereální tyčinka se sušeným tvarohem a CIK CAK jogurtovou polevou. Tvaroh má především vysoký obsah plnohodnotných bílkovin, které obsahují vyváženou směs všech aminokyselin.

  • Obsahuje 12g mléčných složek po přepočtu ze sušeného stavu 
  • Bez konzervantů a umělých barviv.
Dostupnost Skladem (10 ks)
Můžeme doručit do
15.7.2020
Měrná cena 39,39 Kč / 100 g
13 Kč    
Značka Cerea
Kategorie Tyčinky
 

Cereálie 40% (rýžový crispies 21% (rýžová mouka 91%, cukr, ječný sladový výtažek 2,3%, jedlá sůl), ovesné vločky 20%), maltózový sirup, řepkový olej, poleva s jogurtem 8% (cukr, cukr, plně ztužené rostlinné tuky (kokosový olej, řepkový olej), sušená syrovátka, jogurtový prášek (2%), kyselina citronová, emulgátor: sojový lecitin, aroma (jogurt)), sojová mouka, tekutý invertní sirup, ochucovací prášek s tvarohem 4% (dextróza, nízkotučný tvaroh v prášku 20%, sušená syrovátka, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, laktóza, sušené odstředěné mléko, mléčná bílkovina, přírodní aroma), sušené podmáslí 2,6%, slazené zahuštěné plnotučné mléko 2% (kravské mléko, cukr, laktóza), ovesná vláknina, jedlá sůl.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, celeru, arašídu, vajec, hořčice a sezamu.

Skladování: V suchu při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%, chránit před mrazem a přímým slunečním svitem.

Hmotnost: 33g; DMT: 12 měsíců od data výroby; Země původu: ČR.

Výživové údaje: Ve 100g Ve 33g
Energetická hodnota 1869kJ/445kcal 617kJ/147kcal
Tuky 18,4g 6g
Z toho nasycené mastné kyseliny 4,0g 1,3g
Sacharidy 56g 18,5g
Z toho Cukry 20,4g 6,7g
Vláknina 3,6g 1,2g
Bílkoviny 12,3g 4g
Sůl <0,1g <0,1g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.