Vzhledem k aktuální situaci není možné platit Vaše objednávky zasílané přes DPD a Zásilkovnu na dobírku. Využijte proto prosím platbu online kartou. Děkujeme.

Zavařené dobroty Maspro

Když v dobách minulých vyrobili na zabíjačce výrobek, byli nuceni jej co nejdříve sníst a nebo zavařit do sklenic, aby do další zabíjačky nebyla nouze o jídlo, protože lidé v době dávno minulé neměli toliko možností skladovat potraviny v ledničce nebo v mrazničce.
Snahou Maspro Hodonín, je zákazníkům v dnešní době tuto tradici našich dědů a babiček připomenout, a proto nabízí sortiment výrobků ve skle. Ty jsou nahoře pokryty dekorační látkou a mají dlouhou trvanlivost i při běžné pokojové teplotě.

Cestujte kam vás jen nohy zavedou. A bez obav si do kufru přibalte vámi oblíbené zavařené produkty z Maspro Hodonín. Jedině ty nemusí být skladovány v lednici, protože technologie jejich výroby umožňuje skladování až do teplot +40 °C. Výrobky jsou vhodné i jako chutná rezerva na chatu, do batohu, pod stan či kamkoli jinam. Minimální trvanlivost všech našich zavařenin je jeden rok. Udělejte si proto zásobu, ať vás hlad nepřekvapí!

Řeznictví a uzenářství Maspro Hodonín je na trhu již déle než 20 let. Připravují čerstvé maso a uzenářské lahůdky tak, jak to známe z dob našich otců. Proto jsou jejich výrobky chuťově a kvalitativně stejné jako za minulých generací. Přivoňte, ochutnejte a propadněte chuti určené opravdovým gurmánům.

ZAVAŘENÉ UZENÉ MASO

Jedná se o tradiční výrobek dle původních receptur našich babiček, kdy k výrobě bylo použito farmářské uzené maso (tepelně opracovaný masný výrobek bez přídavku vody, s minimálním přídavkem přídatných látek, naložen v kořenícím láku a precizně vyuzen na bukovém dřevě), které se zalilo  0,5 % solným lákem a takto byl důkladně zavařen.

Výrobek získal v roce 2012 ocenění Regionální potravina jihomoravského kraje a ocenění Zlatá chuť jižní Moravy

UZENÉ MASO KREDENC MASPRO

HOVĚZÍ VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ

Jedná se o tradiční tepelně opracovaný masný výrobek vyrobený z 85% hovězího masa, vepřové kůže, koření a kuchyňské soli.

Hovězí ve vlastní šťávě s rýží
Rychlí oběd připravíte za 10 min., tedy než se uvaří rýže a ohřeje sklenice s masem. Aby nebyla rýže suchá, přelijte ji šťávou ze sklenice. Dobrou chuť!

maspro hovězí kredenc

MORAVSKÉ KLOBÁSY

Jedná se o tradiční výrobek vyrobený dle původní receptury, vycházející z technicko-hospodářské normy z roku 1988, za použití dnešní moderní technologie.Výrobek je chuťové vyvážen (chuťově sladěný poměr hovězího a vepřového masa a koření) a zavděčí se zejména zákazníkům, kteří si chtějí pochutnat na opravdu dobré klobáse.

klobásy kredenc maspro

STARÝ DOBRÝ LUNČ

Další vzpomínka na zapomenuté chutě. Starý dobrý Lunč (luncheon meat pork) je vyroben přesně podle ČSN 79135 z 1.1.1989. Jeho typická chuť a klasická struktura si už našla velkou spoustu spokojených gurmánů.A co vy ochutnáte? Můžete pak porovnat s výrobky prodávanými v součastnosti.

lunč kredenc maspro

SLOVÁCKÁ PAŠTIKA

Výrobek patří ke špičkám v paštikách. Pro nezaměnitelnou a nenapodobitelnou chuť byl použita původní francouzská receptura na výrobu Rillettes, doplněná játry.
Struktura paštiky je dána specifickým technologickým postupem, kdy se krkovička bez kosti vaří s vodou a vínem až 8 hodin v kotli (surovina krásně probublává). Tímto dlouhým tepelným opracováním se krkovička rozpadne na jemnou vlásečnicovou strukturu, přidá se uvařený vývar, játra, sušené mléko a koření, vzniklé dílo se lehce zamíchá a plní do sklenic, ve kterých se zavařuje v autoklávu.

paštika kredenc maspro

ZAVAŘENÝ UZENÝ BŮČEK

Tradiční výrobek dle původních receptur našich babiček, kdy k výrobě byl použit farmářské uzený bůček (tepelně opracovaný masný výrobek bez přídavku vody, s minimálním přídavkem přídatných látek a precizně vyuzen na bukovém dřevě), který se zalil  0,5 % solným lákem a takto byl důkladně zavařen.

zavařený bůček kredenc

kredenc shop Maspro

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.