Vzhledem k aktuální situaci není možné platit Vaše objednávky zasílané přes DPD a Zásilkovnu na dobírku. Využijte proto prosím platbu online kartou. Děkujeme.

Švestková povidla 100% přírodní

Švestky jsou nedílnou součástí naší české kuchyně, která by bez švestkových povidel, knedlíků a koláčů byla výrazně ochuzena. A řekněte sami - kde jinde ve světě ochutnáte klasické české buchty třeba s povidly? Tepelně zpracované švestky na povidla neztrácí své vlastnosti a navíc jsou zdrojem celé řady látek, které jsou pro náš organismus velmi cenné.

povidla kredenc brno

100% přírodní produkt

V nabídce Kredenc eshop i v kamenné prodejně v Brně na Dukelské třídě 47 máme v nabídce ty nejlepší povidla! Rodinná firma Švestková povidla - Jiří Netopil vyrábí povidla bez konzervantů a bez cukru! Hospodaří v oblasti Kroměříž, Přerov a výroba povidel je v obci Pravčice. A co je důležité, kladou velký důraz na poctivý přístup k práci a tak to má být!

Švestková povidla jsou 100% přírodní produkt a díky tomu, že firma pěstuje odrůdu, která má v době dozrávání vysoký obsah cukru pro větší kvalitu produktu, není při výrobě nutné doslazování přidaným cukrem a použití konzervantů. Tepelně zpracované švestky na povidla neztrácí své přirozené vlastnosti a výraznou chuť. Na 100g povidel je použito minimálně 300g vyzrálých švestek a proto jsou povidla opravdu velmi chutná!

Ocenění

Povidla Jiřího Netopila z Pravčic, se staly vítězem ve své kategorii v D-Testu 03/2016 a získala značku Regionální potravina, ale také byly oceněny v roce 2011 značkou kvality "Perla Zlínska" a  jako Regionální potravina v roce 2015.

recept - Povidlové čatní

Jako každá chuťovka má i čatní téměř nekonečné možnosti využití. Češi si ho velmi zamilovali a objevili labužnické spojení s grilovaným masem!

Na přípravu 600g povidlového čatní, které vám nezabere ani 30 minut budete potřebovat:

Povidlové chutney

Cibuli nakrájejte na malé kostičky a poduste do zlata na oleji. Vmíchejte povidla, špetku skořice, badyán, ocet, cukr a vodu - té nešetřete, směs nesmí být příliš hustá. Dobře promíchejte a na velmi mírném plameni povařte 10 až 15 minut. Dle chuti můžete přidat i chilly nebo na tenko nakrájené sušené švestky. Poté naplňte do sklenic a uchovejte v chladu! 

 

 

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.